Benvinguts a Fragments, el nou blog en català dedicat a l’obra de l’escriptor W. G. Sebald i al projecte audiovisual del mateix nom, sorgit de la lectura i la traducció del llibre Els emigrats; aquest projecte va rebre el I Premi Internacional Memorial Walter Benjamin al final del 2012, en la modalitat d’ajut a la creació artística. L’objectiu del blog és difondre l’obra de Sebald entre el públic catalanoparlant, parant esment als autors que componen la seva vasta constel·lació i, més en general, reflexionar sobre art, literatura i memòria.

DSC_0348

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s