Vídeo: ‘The train stop’

Sergei Loznitsa (1964), cineasta d’origen bielorrús, és un dels observadors actuals més particulars i precisos de l’Europa de l’Est. Autor de pel·lícules documentals i de ficció multipremiades, amb curtmetratges com The train stop, de l’any 2000, Loznitsa construeix autèntics poemes cinematogràfics, tenyits de lirisme i melancolia, gràcies a l’acurat muntatge i al tractament de la imatge i del so. Sense dispositius explicatius de cap mena, el curt The train station mostra la sala d’espera d’una estació plena de passatgers sumits en un son estrany, ininterromput. Què esperen? Què els despertarà? Per veure el curtmetratge, cliqueu aquí.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The train stop, 2000 (25 min, blanc i negre, mono, 35 mm)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s