Vídeo: ‘Das Literarische Quartett’ (14.01.1993)

El cèlebre programa de la televisió alemanya Das Literarische Quartett, presentat per l’igualment cèlebre crític literari Marcel Reich-Ranicki, va dedicar una part de l’emissió del 14 de gener de 1993 a Die Ausgewanderten (Els emigrats). El llibre havia aparegut el 1992 a la col·lecció «Die Andere Bibliothek» (Frankfurt, Eichborn), editada per Hans Magnus Enzensberger.

67286389

Entre els minuts 46:18 i 58:43 Reich-Ranicki i la resta de crítics que participen al programa discuteixen sobre les qualitats de la prosa de Sebald i el seu ús de les imatges. Reich-Ranicki considera que Sebald és un bon autor que, tanmateix, no passarà a la història de la literatura i que la utilització que fa del material gràfic al llibre és absolutament trivial.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s